Політика
3 червня 2015
Яценюк заявив про початок військової операції Росії
Напередодні саміту "Великої сімки" РФ у черговий раз порушила Мінські домовленості про врегулювання ситуації в Україні і дала вказівку своїм бойовикам починати військову операцію.
news-image

Як повідомляє «Є», про це під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ в Яворові Львівської області заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Росія вчора зірвала тристоронню зустріч, а сьогодні дала вказівку своїм терористам почати військову операцію", - заявив Яценюк.

Він підкреслив, що це сталося напередодні саміту Великої сімки і він очікує, що на цьому саміті світова спільнота дасть правильну оцінку російської агресії.

"Це ще один виклик для світової спільноти... Очікую, що на саміті Великої сімки світове співтовариство дасть правильну і адекватну відповідь російській агресії", - підкреслив глава українського уряду.

Як повідомлялося, російсько-терористичні війська вранці в середу почали обстріл Красногоровки і Мар'їнки, що під Донецьком. Бойовики застосовують "Гради" і танки, вже поранено 25 українських бійців.