Політика
4 червня 2015
Скандал навколо фейкової партії набирає оборотів
"Нардеп Лещенко імовірно перевтомився, так як опублікував неперевірену інформацію",- Іванов.
news-image

Юрій Бутусов та Сергій Іванов вважають, що нардеп Сергій Лещенко не має права піаритись за їх рахунок та публікувати неперевірену інформацію, пише «Є».

Про це активісти повідомили на своїх сторінках в соціальних мережах.

Юрія Бутусова обурив той факт, що нардеп назвав його та інших активістів "агентами Коломойського".

"Це сказав представник парламенту, який отримує зарплату платників податків, який сам всю революцію на Майдані комфортно і безтурботно прожив за кордоном, а за час війни жодного разу не їздив на фронт в АТО будучи народним депутатом.",- написав Бутусов.

На думку чоловіка, Сергій Лещенко увійшов в історію як людина, яка викривала владу, а народний депутат Лещенко вирішив увійти в історію як людина, яка працює на одну з фінансово-політичних угруповань.

"Сергій, ти став депутатом бо якісь сміливі люди скинули Януковича, йшли під кулі, билися на барикадах, пішли на фронт, захищали Україну на Донбасі, воюють, захищають Батьківщину. Це завдяки совісті і мужності цих людей ти отримав такий престижний пост, повноваження, катаєшся по закордонах, ведеш напружену інтелектуальну діяльність в глибокому тилу.",- підсумував журналіст.

В свою чергу Сергій Іванов заявив, що Лещенко імовірно перевтомився, так як опублікував неперевірену інформацію, що не відповідає дійсності.

"Вже хто-хто, а світоч української журналістики міг допустити подібний прокол тільки в явно нездоровому стані.",- зазначив чоловік.

За словами блогера, це підтверджується тим фактом, що в заголовку Сергій використовував сленговий термін "спалились", характерний для лексики представників кримінального світу.

"Хоча, враховуючи всілякі чутки про близькість Сергія з іншим Сергієм - Льовочкіним, колишній шеф якого знав толк в фені, можна припустити, що це слово є запозиченим в результаті частого спілкування словом-паразитом.",- підсумував Іванов.

 

Читайте також: Бутусов, Касьянов та Іванов заперечили можливе членство в партії "Укроп"