Київ
4 червня 2015
Підприємливий киянин влаштував у себе вдома фабрику з вирощування коноплі (відео)
Чоловік орендував будинок, другий поверх якого обладнав для вирощування наркотичних рослин.
news-image

Київські правоохоронці викрили злочинну діяльність 23-річного киянина, який заробляв на життя продажем  маріхуани, повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

Нарковмісну рослину затриманий висаджував у спеціальні ємності, які тримав на другому поверсі орендованого будинку. Щоб майбутній товар добре ріс, приміщення було оснащене дорогим лабораторним обладнанням: спеціальними лампами для освітлення, приладами електронного регулювання мікроклімату.

Під час обшуку правоохоронці виявили і вилучили майже 100 кущів рослин елітних сортів коноплі, насіння конопель, поліетиленовий пакет з готовою для вживання марихуаною. 
Вартість нарковмісної продукції за цінами «чорного ринку» - після збору урожаю та виготовлення наркотичного засобу - сягала б майже 300 тисяч гривень. Вилучені речові докази направлені для проведення відповідних експертиз, - йдеться в повідомленні відомства.

Після перевірки особи 23-річного підозрюваного, правоохоронці встановили, що хлопець вже перебуває в розшуку за вчинення аналогічного правопорушення.

Наразі відносно киянина відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 КК України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Зловмисник затриманий та утримується під вартою. 

Читайте також: Машину, вкрадену у Донецьку, потерпілий знайшов на авторинку у Києві