Київ
4 червня 2015
У Києві влада вирішила порадитися з містянами: чи потрібно замінити київські тополі на інші дерева
Наразі одним із нагальних питань є заміна потенційно небезпечних дерев у місті.
news-image

Київська міська влада вирішила порадитися з киянами, яким саме вони бачать оновлення зелених насаджень міста і які дерева є найбільш гармонійними та комфортними для столиці, повідомляє «Є» із посиланням на прес-службу КМДА.

Крім того, одним із нагальних питань наразі є заміна потенційно небезпечних дерев у місті.

Зокрема, йдеться про заміну тополь, які з позиції екології та безпеки не є оптимальними для Києва та можуть стати причиною надзвичайних ситуацій. Крім того, під час цвітіння тополь багато міських мешканців зазнають незручності від пуху, що масово з’являється на вулицях Києва, особливо це стосується людей, що схильні до алергічних захворювань.

Висловити свою думку щодо необхідності заміни київських тополь можна, пройшовши опитування на сайті КБУ «Контактний центр міста Києва».

Киянам пропонують відповісти на три запитання: чи згодні вони з пропозицією замінити тополі, які саме дерева можуть стати достойною альтернативою та чи згодні кияни долучитися до масової толоки й висадити нові дерева.

Читайте також: На київських пляжах будуть майоріти різнокольорові прапори, встановлять душові та облаштують безкоштовний Wi-Fi