Суспільство
5 червня 2015
У Сєвєродонецьку на мітинг із вимогами відставки Москаля прийшло аж троє чоловік
Активісти заявляли, що буде сотня мітингувальників.
news-image

Сьогодні на мітинг із вимогами відставки керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля в центрі Сєвєродонецька з’явилося троє учасників. Про це повідомив сам очільник Луганщини на своєму сайті, передає «Є».

У офіційному повідомленні міському голові в акції було заявлено до ста учасників, які мали намір організувати збір підписів, скандування вимог, передачу листів тощо.

У підсумку під адміністрацію прийшло троє чоловік, котрі просто постояли кілька хвилин . Як мені потім повідомили, це організаторка акції, її донька і ще якийсь активіст, що критикує всіх на своїй сторінці в соцмережі. 
Ні збору підписів, ні скандувань вимог, ні передачі листів не було. Акцію планували проводити аж до 13-ї години, але коли я вийшов з адміністрації об 11.30, щоб поговорити з її учасниками особисто, там уже нікого не було. Тому я так і не зрозумів, чому вимагали моєї відставки, - прокоментував подію Геннадій Москаль.
Але знаєте, що показово? Коли Сєвєродонецьк був окупований так званою армією "південно-сходу", її ватажка – бандита Дрьомова ніхто пікетувати не виходив, усі сиділи тихо, усіх усе влаштовувало. А тут вийшло аж троє чоловік. Так що будемо вважати цей «мітинг» проявом демократії,- підсумував керівник Луганщини.
Читайте також: Москаль перекрив воду для "ЛНР"