Відома модель Кейт Мосс влаштувала скандал у літаку через відмову екіпажу принести їй алкоголь
Поліція вивела модель після сварки із екіпажем.
news-image

Британська супермодель Кейт Мосс була виведена з літака в аеропорту Лутон, розташованому в британській столиці, після сварки з іншою пасажиркою та бортпровідниками. Про це повідомляє «Є» із посиланням на  Daily Mail.
За даними видання, причиною конфлікту стала відмова екіпажу принести 41-річній зірці подіуму алкоголь. В результаті модель налила собі спиртне, пляшка з яким перебувала у неї в ручній поклажі.

Очевидці зазначили, що Мосс не поводилася агресивно по відношенню до кого-небудь і не була сильно п'яна, коли залишала літак в супроводі поліцейських. Втім, модель образила пілота, котрий викликав поліцію з радіо, підлітаючи до аеропорту.

Нас викликали, щоб допомогти супроводити пасажирку, яка прибула в аеропорт Лутон. 
Як нам повідомили, вона порушувала спокій. Ніяких формальних претензій їй не пред'являлося і вона не була арештована, - зазначили в поліції графства Бедфордшир.

Модель прибула до Лондона на борту літака бюджетної авіакомпанії EasyJet з турецького курорту Бодрум. 
Easyjet, як і інші бюджетні авіакомпанії, продає квитки за низькими тарифами, але при цьому економить на деяких послугах, що надаються за додаткову плату. Так, наприклад, бутерброди, безалкогольні напої, пиво і сухе вино на борту пасажирам доводиться купувати за гроші. На борту не продають пасажирам міцний алкоголь і забороняють пити власний, придбаний в аеропорту.

Читайте також: Головну роль в екранізації книги Коельйо "Алхімік" зіграє британський актор