Україна
14 червня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за ніч
Головні події ночі:обстріл Мар'їнки, повінь в Тбілісі та зізнання бойовика.
news-image

Атака на Мар'їнку та обстріли українських позицій.

За інформацією прес-служби АТО, за ніч бойовики обстрілювали наші позиції чи не рекордну кількість разів за останній місяць.

Бойовики били по Опитному, Шахті Бутовка, Тарамчуку, Старогнатівці, Мар’їнці. Кірове, Ленінське та Луганське в районі Артемівська бойовики під ранок обстрілювали зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машин та мінометів.

 

Нічна злива в Тбілісі призвела до масштабної повені.

Нічне Тбілісі накрила злива з ураганним вітром, в результаті якої затопило деякі райони столиці Грузії. Через сильну зливу з берегів вийшла річка Вірі і затопила прилеглі райони.

За інформацією грузинських ЗМІ, вода затопила площі, підвали та підземні переходи. Також з Тбіліського зоопарку під час повені втекли леви, тигри, ведмеді і вовки. Співробітникам патрульної поліції довелося ліквідувати кілька тварин, приспані і доставлені в зоопарк один ведмідь і один лев.

 

Бойовик Ходаковський наголосив, що Україна не фашистська держава.

 

Секретар "ради безпеки" ДНР Олександр Ходаковський заявив, що сепаратисти не сприймають Україну як ворога, а просто борються з націоналістичною ідеологією. 

"Ми прекрасно усвідомлюємо те, що Україна - не фашистська держава. Але ми бачимо зародження тенденцій, які можуть стати згубними для українського суспільства", - пояснив він.
 
За словами Ходаковського, його здивувало те, що чоловіки з Донбасу вступали до лав "Правого сектора".
 
Також бойовик наголосив, що сепаратисти готові йти в наступ мінімум до адміністративних кордонів.