Події
15 червня 2015
Київські міліціонери затримали підозрюваного у розбещенні неповнолітніх (ВІДЕО)
Батьки маленької дівчини повідомили правоохоронцям, що до їхньої доньки в приміщені школи з непристойними пропозиціями чіплявся невідомий чоловік.
news-image

Як повідомляє «Єдність», за вчинення даного злочину правоохоронці затримали 44-річного уродженця Київщини.

Міліціонери опитали потерпілу, з’ясували приблизний вік, тілобудову та одяг правопорушника. Згодом фахівці склали композиційний портрет зловмисника та розіслали орієнтування усім патрулям.

З’ясувалося, що 44-річний уродженець Київської області нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів. Тоді, після тривалого слідства, у ході якого було доведено 5 злочинів, скоєних чоловіком, суд виніс вирок у вигляді позбавлення волі на шість років.

Крім епізоду з першою дівчинкою, міліціонери виявили, що підозрюваний причетний до розпусних дій відносно ще кількох дітей у різних районах столиці.

Він розповсюджував в мережі Інтернет оголошення про прийом на роботу школярів та про участь дівчат у конкурсах краси. Таким чином, обмінювався з дітьми координатами та фотографіями. Деяким призначав побачення, - розповіла начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей столичного главку полковник міліції Лариса Зуб. - Столичні правоохоронці затримали зловмисника в Інтернет-кафе, в той час, коли він спілкувався з неповнолітньою дівчинкою. 

Міліціонери розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України - "Розбещення неповнолітніх" та частиною другою статті 153 Кримінального кодексу України - "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".

Читайте також: Бабусю можуть засудити за квіти на її городі