Резонанс
22 червня 2015
Екс-помічник міністра оборони України перейшов на бік терористів
Колишній помічник міністра оборони України генерал-майор Олександр Коломієць перейшов на бік терористів самопроголошеної "ДНР".
news-image

Про це зрадник особисто повідомив на прес-конференції в Донецьку, повідомляється на сайтах "ДНР". Новину передає «Єдність» з посиланням на УНІАН.

Я - генерал-майор збройних сил України Коломієць Олександр В'ячеславович, моя остання посада - помічник міністра оборони України, головний військовий аналітик. Буду працювати на благо "Донецької народної республіки", - заявив він під час прес-конференції.

Коломієць уточнив, що 19 років працював обласним військовим комісаром Донецької області. Перебіжчик заявив, що був змушений вивезти з Києва сім'ю, тому що боявся переслідувань з боку влади.

Крім того, Коломієць зазначив, що багато українських військових нібито бажають перейти на бік терористів.

Раніше повідомлялось, що брати Олексій і Юрій Мірошниченко, які представилися співробітником Служби зовнішньої розвідки України і працівником посольства України у Франції - добровільно покинули службу і прибули на територію "ЛНР".

У свою чергу СБУ відкрила кримінальне провадження щодо двох офіцерів контррозвідки за фактом державної зради і переходу на бік російських терористичних військ.

Читайте також: Басурін розповів про перехід 100 силовиків на бік "ДНР"