Політика
23 червня 2015
Cтрауси Януковича вчасно відвернули увагу від всього іншого, - Береза
Екс-президент Віктор Янукович почав готуватися до повернення.
news-image

Таку думку висловив народний депутат Борислав Береза, передає «Єдність»

Хам почав готуватися до повернення, якщо хто не зрозумів. І фонд "добряка" Арбузова почав працювати в Одесі, створюючи засновнику фонду позитивний імідж. І фірми Курченка і Азарова як і раніше, заробляють гроші для своїх власників. Схеми не знищені. Їх просто очолили ті, хто змінив регіоналів. Якщо хто не зрозумів, то якщо люди не збираються повертатися, то вони таким відновленням свого іміджу не займаються. 

 

Після безкровної перемоги 2004-го року був реванш 2010-го. Після кривавого повалення режиму в 2014-му році, знову стає можливим швидкий реванш переможених. Тільки тоді не було Небесної сотні, анексії Криму і війни на Донбасі. Ті, хто думають, що зможуть домовитися з реваншистами нехай згадають досвід Луценка і Тимошенко. Цього разу так просто ніхто не відбудеться, - написав Береза на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, що позбавлений звання президента України Віктор Янукович заявив, що бере на себе відповідальність за вбивства на Майдані, які призвели до його повалення у лютому 2014 року.