Київ
24 червня 2015
Пограбувавши київський банк, злочинець залишив керівнику установи плитку шоколаду
Грабіжник поцупив близько 600 тис. гривень.
news-image

До відділення банківської установи, що знаходиться у Солом’янському районі Києва, на вулиці Борщагівській, вчора близько 14:20 увійшов чоловік у капелюсі та окулярах, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС в м.Києві.

Незнайомець одразу попрямував до кабінету директора відділення. Знаходячись в приміщенні, злочинець під погрозою предмета, схожого на пістолет, наказав директорці видати йому гроші, що знаходяться в касі. Жінка, побоюючись за власне життя та здоров’я, віддала розбійнику близько 600 тисяч гривень. Чоловік залишив керівнику відділення плитку шоколаду та вийшов з відділення банку.

Співробітники банківської установи натиснули на тривожну кнопку, але до приїзду правоохоронців, зловмисник втік з місця злочину, - йдеться у повідомленні відомства.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Міліціонерами вжито всіх можливих на даний час заходів для встановлення злочинця. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 КК України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також: У Києві син потерпілої затримав та тримав грабіжника до приїзду правоохоронців