Події
24 червня 2015
Електронна пропускна система в зоні АТО запрацює з 7 липня
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що із 7 липня в зоні проведення антитерористичної операції буде запроваджена електронна система пропускного режиму.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це повідомляє прес-служба РНБО.

На пропускних пунктах в зоні АТО з 7 липня поточного року буде запроваджена електронна система пропускного режиму, - зазначив Турчинов, - для отримання перепусток громадянам не потрібно буде безпосередньо контактувати з тими, хто надає дозволи. Заяву можна буде подати звичайною або електронною поштою, або заповнити бланк в координаційних центрах, "залишивши заявку в спеціальній скриньці".

За словами голови РНБО, громадяни, які пройдуть електронну перевірку, отримавши відповідне повідомлення, зможуть безперешкодно перетинати блокпости за пред’явленням лише паспорта громадянина України.

Нова система пропускного режиму в зоні АТО, на переконання Олександра Валентиновича, буде дієвою та ефективною, а також дозволить повністю позбавитись черг на пропускних пунктах та подолати корупцію під час видачі перепусток.

Читайте також: Міністри, політики та військові: святкування річниці звільнення Маріуполя (фото)