Події
24 червня 2015
Новопризначений глава Антитерористичного центру СБУ підтримував анексію Криму - Кіпіані
Журналіст Вахтанг Кіпіані повідомив, що глава Антитерористичного центру СБУ Віталій Маліков у лютому 2014 року безпосередньо брав участь у протизаконних діях з анексії Криму.
news-image

Про це журналіст написав у Facebook, повідомляє «Єдність».

Нєкто Віталій Маліков призначений начальником Антитерористичного центру СБУ. 26 лютого 2014 року на сесії Севастопольської міської ради він, депутат від Народної партії (Литвина), виступав з підтримкою ідеї "народного губернатора" Чалого щодо будівництва блокпостів і створення "самооборони", - повідомив Кіпіані.

Також він дав посилання на блог Олексія Кисельова, колишнього депутата Севастопольської міськради і майданівця, де ретельно розписана хронологія "руської весни" в Криму. Саме там зустрічається й прізвище Віталія Малікова. 

В обговоренні другого питання особливо відзначився депутат Віталій Маліков (керівник Кримської громадської організації "Сила і честь"), який донедавна обіймав посаду начальника УМВС у Севастополі у званні генерал-майора міліції. Він запропонував підтримати ідею Олексія Чалого (самопроголошений мер Севастополя, який підписав договір про прийняття Криму до складу Росії - прим. ред.) з установки блокпостів і формуванню так званих народних дружин, - йдеться у матеріалі Кисельова.

Нагадаємо, сьогодні указом Президента керівником Антитерористичного центру при СБУ був призначений Віталій Маліков.

Читайте також: Антитерористичний центр в Україні очолив колишній начальник міліції Севастополя