Суспільство
25 червня 2015
Відомий оперний співак став бійцем АТО (ВІДЕО)
Василь Сліпак, який 19 років прожив у Парижі, став бійцем АТО і воює за Україну з 7-м окремим батальйоном Добровольчого українського корпусу.
news-image

Як повідомляє  «Єдність» із посиланням на "Громадське ТБ", Сліпак, який працює у паризькому оперному театрі, став волонтером, коли на Донбасі почалися військові дії.

Пізніше чоловік пішов добровольцем на фронт. Позивний у нього "Міф". Співає на передовій Сліпак мало, більше стріляє. Іноді виконує "Многая літа" на днях народження товаришів по службі.

Все почалося з волонтерства в ДУК ПС, вони були першими нашими хрещениками, ми їх так називаємо. Ми їм допомагали всією нашою волонтерською організацією Fraternité Ukrainienne -" Українське братство". Перші, кому ми допомогли, це був 7-й батальйон ДУК ПС, я знав цих людей, і так сталося, що я тут, але це міг бути й інший якийсь батальйон. Ось так волонтерство природно переросло в активну участь, - розповів Сліпак.

Читайте також: Замах на генерала МВС: у справі "значаться" добровольці з Торнадо, які офіційно не належали до цього військового об'єднання