Події
28 червня 2015
У ДТП на Луганщині загинуло три людини (фото)
За попередніми даними, водій однієї з автівок заснув за кермом і скоїв лобове зіткнення із зустрічним автомобілем.
news-image

Як повідомили у прес-службі УДАІ ГУМВС України у Луганській області, сьогодні вранці до Марківського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на автошляху поблизу с. Лісна Поляна Марківського району сталася ДТП, передає «Єдність».

Виїздом на місце події правоохоронцями було встановлено, що водій автомобілю «CHEVROLET AVEO» 37-річний луганчанин, за попередніми даними заснув за кермом і скоїв лобове зіткнення із зустрічним автомобілем «RENAULT LOGAN» під керуванням 23-річного луганчанина.

У результаті зіткнення від отриманих травм на місці події загинули пасажир автомобіля «CHEVROLET» 1976 р.н., житель м. Луганська, та 86-річна луганчанка, пасажирка автомобіля «RENAULT», - йдеться в повідомленні прес-служби.

До хірургічного відділення лікарні з травмами різного ступеня госпіталізовано двох пасажирів а/м «RENAULT LOGAN» (1925 та 1961 р.н.) та двоє водіїв. Не приходячи до тями від отриманих тілесних ушкоджень, 90-річний дідусь помер у лікарні.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Проводиться досудове розслідування. 

Читайте також: В.о. начальника відділу Волноваської ДАЇ в Донецькій області співпрацював з терористами з «ДНР» - СБУ