Світ
3 липня 2015
У США поліцейського з Росії заарештовано за крадіжку одягу в Macy's
Вартість викраденого оцінюється в кілька сотень доларів.
news-image

У штаті Вірджинія (США) за крадіжку заарештований співробітник правоохоронних органів Росії Руслан Різаєв, який прибув у Штати для участі у Всесвітніх іграх поліцейських і пожежників (World Police and Fire Games, WPFG). Про це повідомляє The Washington Post, передає  «Єдність»
Поліція міського округу Ферфакс затримала 29-річного Різаева у вівторок, 30 червня, за підозрою в магазинній крадіжці. За словами співробітників правоохоронних органів, росіянина застукали за крадіжкою одягу в універмазі Macy's.
У поліції додали, що вартість викраденого оцінюється в кілька сотень доларів. The Washington Post зазначає, що у Вірджинії крадіжка на суму понад 200 доларів кваліфікується як кримінальний злочин.
Різаєв провів ніч у в'язниці і в середу постав перед судом. Йому призначили заставу в 1,5 тисячі доларів. У російському посольстві у Вашингтоні газеті сказали, що не в курсі, що відбувається.

На Іграх Різаєв значився як співробітник поліції Татарстану і був заявлений в якості гравця збірної із хокею на льоду.
Різаєв є воротарем, виступає за команду «Ямальські стерхи».
Всесвітні ігри поліцейських і пожежників проводяться раз на два роки. У змаганнях беруть участь і діючі, і колишні співробітники правоохоронних та протипожежних органів. Цього року вони проходять з 26 червня по 5 липня в Ферфаксі. Учасники змагаються у більш ніж 60 видах спорту.

Читайте також: У Мар'їнці затримана банда мародерів, що виявилися місцевими мешканцями (фото)