Київ
3 липня 2015
Кличко презентував проект «Відкриті приймальні мера»
60 приймалень працюватимуть в кожному районі Києва.
news-image

Сьогодні мер Києва Віталій Кличко в Оболонському районі столиці презентував проект «Відкриті приймальні мера», передає «Єдність» із посиланням на КМДА.

За словами Кличка, "відкриті приймальні" дають можливість звернутися з будь-яким питанням безпосередньо до столичної влади і оперативно отримати належне реагування.

Я кожного дня спілкуюся з людьми, виїжджаю, проводжу прийом громадян. Але не кожен киянин має можливість прийти чи приїхати до мерії і звернутися зі своїм питанням. Дуже важливо мати безпосередній контакт з людьми, щоб вони могли звернутися і отримати відповідну реакцію. Тож я вийшов з ініціативою створити відкриті приймальні мера. Вони будуть розташовані у кожному районі Києва, – зазначив Віталій Кличко.

Загалом у місті встановлять 60 відкритих мобільних приймалень мера.

Кожна приймальня містить переносну урну, де кияни зможуть залишати звернення на адресу мера.

Віталій Кличко запевнив, що всі звернення і скарги мешканців столиці будуть належним чином зареєстровані, розглянуті і вирішені.

Крім того, у відкритих приймальнях мера городяни зможуть отримати довідкову і корисну інформацію: про адреси точок соціального хліба, про порядок оформлення субсидії, про можливості, які дає "Картка киянина" тощо.

Читайте також: Кличко зустрівся з керівниками підрозділів патрульної поліції