Київ
3 липня 2015
В Києві палили шини та вимагали скасування Мінських домовленостей (фото)
В Києві пройшов "Марш правих", який організовував Правий сектор.
news-image

В Києві відбувся марш добровольців присвячений перемозі князя Святослава Хороброго, пише «Єдність».

О 19:00 на Майдані Незалежності у Києві зібралися патріоти, бійці ДУК «Правий сектор», батальйону «Айдар» та екс-бійці батальйону "Торнадо".

Організатори та учасники маршу вимагали від українського уряду офіційного визнання війни на Сході України, закликали відмовитися від Мінських домовленостей та звільнити усіх політв'язнів. 

"Армія, яка стоїть на місці перестає бути армією. Перша вимога це примушення влади до активних дій.", - наголосив представник "Правого сектору.

Організатори заявили, що негайно потрібно розірвати усі відносини з Російською Федерацією, як країною агресором.

"В нас декілька питань до Петра Порошенка. Коли нарешті українська армія отримає все те, що повинна отримувати від держави, а не від знекровленого народу України? Коли українською армією будуть командувати люди, спроможні перемагати, а не красти та заводити людей в котли? Коли нарешті у Порошенка з'явиться совість? ",- звернулися організатори маршу до президента України.

На Марші були присутні патріоти з усієї України, які приїхали підтримати ініціативи добровольців. Серед бійців, що брали участь в марші були екс-"торнадівці".

"Ми згодні з вимогами Правого сектору, але поки що не приєдналися до нього. Ми вже давно готові до війни з Росією. Скоріш за все це буде наша перемога.",- розповів боєць батальйону "Торнадо" з позивним "Воля" кореспонденту Єдність.

Під кінець ходи бійці спалили шини, щоб нагадати людям події Майдану, які змінили Україну.

Нагадаємо, що полк "Азов" не брав участь в "Марші правих".