Спорт
5 липня 2015
Йозеф Блаттер: Пекла не існує. Вірю, що потраплю в рай
Президент ФІФА Йозеф Блаттер розповідаючи про ставлення до критики на свою адресу після корупційного скандалу в світовому футболі, висловив упевненість, що одного разу потрапить в рай.
news-image

Про це передає «Єдність».

Я відкритий для справедливої ​​і конструктивної критики. Саме така критика допомагає зрозуміти людині, чи варто йому змінюватися в майбутньому або потрібно залишатися таким, яким він є. Однак якщо хтось називає мене корупціонером на тій підставі, що ФІФА загрузла в корупції, я можу лише негативно похитати головою. Ті, хто говорить подібні голослівні речі, повинні сісти у в'язницю. Я закликаю їх до відповіді, - сказав він.

 

Моя віра додавала мені сил. Чи вірю я в Бога? Так. І молюся йому. Я ношу золотий хрестик, освячений Папою Франциском. Вірю, що одного разу потраплю в рай. Але я не вірю в існування пекла. На цей рахунок я з Папою не згоден, - зазначив Блаттер.

Нагадаємо, що Йозеф Блаттер, який очолював ФІФА з 1998 року, 29 травня на тлі грандіозного корупційного скандалу був переобраний на п'ятий термін, а вже 2 червня оголосив про відставку. Він попросив виконавчий комітет ФІФА зібрати позачерговий конгрес, щоб вибрати наступника на посту глави організації. За даними ЗМІ, вибори президента ФІФА можуть відбутися в грудні 2015 року.