Суспільство
7 липня 2015
Люстрований Терещук знову очолив київську міліцію
Генерал-майор Олександр Терещук, який на початку червня був звільнений з посади начальника управління МВС у Києві, знову призначений на цю ж посаду.
news-image

Про це написав сам Терещук в своєму Facebook, повідомляє «Єдність» з посиланням на "Новое время".

Також рухаючись у бік максимальної відкритості, персонально інформую вас, що Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим підписано наказ, згідно з яким мене повторно призначили начальником ГУМВС України в місті Києві, - повідомив Терещук.
З сьогоднішнього дня знову максимально занурююся в робочі процеси. 
Обов'язково продовжу інформувати вас про результати роботи, а також по можливості оперативно реагувати на звернення громадськості. Столиця повинна показати позитивний приклад і передати досвід всій Україні! - додав старинй новий глава столичної МВС.

Нагадаємо, Олександр Терещук з червня по листопад 2012 обіймав посаду начальника Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС України. З листопада 2012 з липня 2014 очолював Управління МВС України у Волинській області. З липня 2014 з червня 2015 був начальником Головного управління МВС України в Києві.

Раніше повідомлялось, що колишній начальник міліції Києва Олександр Терещук збудував триповерховий особняк на землі, яка заарештована через підозру у незаконному виділенні.

Читайте також: Головного міліціонера Києва люстровано і звільнено