Суспільство
7 липня 2015
Російський суд амністував актора Олексія Паніна на честь 70-річчя Перемоги
Раніше суд засудив його до 30 тис. руб. штрафу
news-image

Ленінський районний суд Петербурга задовольнив клопотання захисту актора Олексія Паніна, застосувавши до нього акт амністії до 70-річчя Перемоги. Про це повідомив його адвокат Сергій Крикун, передає  «Єдність».

Проти актора раніше були висунуті звинувачення в образі поліцейського, суд засудив його до 30 тис. руб. штрафу.

Суд застосував щодо нього акт амністії, - сказав Крикун.

Він зазначив, що сам Панін в суді не був присутній, але раніше він розмовляв із суддею по цій справі і повідомив, що підтримує доводи адвоката і згоден на амністію.
У квітні захист оскаржив вирок, винесений Паніну в кінці березня. В рамках розгляду апеляційної скарги захист актора заявив до суду клопотання про застосування до нього амністії для припинення кримінального переслідування.

Нагадаємо, за версією слідства, 15 січня цього року біля будівлі відділу поліції Панін публічно ображав виконуючих свої службові обов'язки начальника відділу та його заступника. В цей час у будівлі перебували колишня дружина і дочка актора, з якою він хотів зустрітися. У січні він отримав 10 діб адміністративного арешту за дрібне хуліганство після конфлікту з поліцейськими і колишньою дружиною через спільну дочку.

Читайте також: Догрався: актора Паніна госпіталізували з "білою гарячкою"