Київ
8 липня 2015
11 липня у Києві вперше відсвяткують день шоколаду
Свято відбудеться у Всесвітній День шоколаду - 11 липня.
news-image

11 липня Київ вперше приєднається до святкування Всесвітнього дня шоколаду, повідомляє «Єдність».

На Співочому полі кожен бажаючий зможе  насолодитись вишуканим смаком дитинства з шоколадного фонтану. Як сказала в коментарі кореспонденту  «Єдність» прес-секретар КО "Київзеленбуд" Наталія Грушко, для киян та гостей столиці буде встановлено шоколадний фонтан 60-70-сантиметрооїв висоти.

Кожен бажаючий зможе вмочати в нього фрукти і насолоджуватися шоколадом, літом, фестивалем "Місто сонця", який зараз проходить на Співочому полі. Фрукти можна принести із собою, або придбати безпосередньо на святкуванні. Слід зазначити, що відвідувачі заплатять лише за вхід на виставку "Місто сонця", фонтан для наших гостей - безкоштовний, - сказала Наталія Грушко.

Крім того, гостям свята буде розказано історію виникнення шоколаду, додала пані Наталія.

Слід зазначити, що День шоколаду відзначається в Києві вперше. А загалом перше святкування Всесвітнього дня шоколаду відбулося у Франції. Тепер у світі 11 липня відзначається День шоколаду, а ми приєднуємося до цього гарного свята, тому що такі свята повинні бути в нашому житті, - сказала Наталія Грушко.

Свято розпочнеться на Співочому полі о 16.00 і триватиме до 20.00. 

Вхід на територію Співочого поля на період проведення фестивалю - 30 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, інвалідів, учасників війни та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС – безкоштовний.

Читайте також: У Києві відкрили сквер Героїв Небесної Сотні