Події
11 липня 2015
У Києві затримали групу невідомих, що хотіли угнати демонтовані "шаурмамобілі"
Вчора, 10 липня, невідомі спробували викрасти демонтовані мікроавтобуси, у яких продавали шаурму.
news-image

Це сталося на території КП "Київблагоустрій", за адресою вул. Краснова, 25, де і розміщувались ці автобуси.

Про ситуацію на своїй сторінці у Фейсбук написав директор комунального підприємства Іван Кліпа.

За його словами представники так званого "малого бізнесу" спочатку зібрались на акцію протесту. Але зовсім скоро почали ламати ворота, за якими знаходились мікроавтобуси. На так звану "акцію" викликали міліцію, що затримала злісних учасників.

"Вседозволеність породжує безкарність. Півтора року міліція утримувалася від обгрунтованого застосування сили, чим активно користувалися бариги, гордо називають себе "дрібним бізнесом": наймали тітушек, блокували демонтажі, перекривали дороги, вимагали преференцій ... Сьогодні їх "псевдо акція" почалася поламаними воротами у нас на майданчику ( Краснова 25), угоном демонтованих шаурмятен, а закінчилася в "обезьяннике" Святошинського РВВС", - написав Кліпа.

"Ваш час закінчилося: вам плювати на городян, на їх комфорт і безпеку, на естетику і чистоту міста - бабло затьмарило голову. А нам не плювати на столицю, ми її любимо і робимо краще! Прибираємо МАФи-будки, шаурмятні і говнокофемашіни з ще більшою інтенсивністю. P.s. Окреме велике спасибі керівництву ГУВС і Святошинського райвідділу за адекватну і жорстку реакцію", - додав він.