Резонанс
17 липня 2015
ГПУ: розслідування катастрофи Boeing-777 продовжено до 7 лютого 2016 року
Генеральний прокурор України Віктор Шокін підписав угоду про продовження роботи спільної слідчої групи з розслідування катастрофи Боїнга-777 Малайзійських авіаліній.
news-image

Про це повідомляє  «Єдність» із посиланням на прес-службу прокуратури.

З метою розслідування трагедії 7 серпня минулого року створено міжнародну спільну слідчу групу, до складу якої входять прокурори та представники інших правоохоронних органів України, Королівства Нідерландів, Королівства Бельгія, Австралії та Малайзії, а також представники Євроюсту. Діяльність спільної слідчої групи щодо збору доказів відповідно до угоди було встановлено до 7 серпня 2015 року.

Сьогодні генеральний прокурор України Віктор Шокін підписав угоду про продовження мандату спільної слідчої групи до 7 лютого 2016 року, підтримавши відповідну пропозицію голландського колеги Фредеріка Вестербеке, - сказали у ГПУ. - У своєму листі до надзвичайного і повноважного посла Королівства Нідерландів в Україні Кейса Кломпенхауера генеральний прокурор України Шокін висловив співчуття та підтримку сім’ям загиблих і запевнив, що українською стороною буде зроблено все необхідне, аби винні у цьому злочині були покарані".

 

Читайте також: Прем'єр Австралії звинуватив бойовиків у навмисному збитті Boeing