Війна
19 липня 2015
Бойовики почали шукати шпигунів серед мирного населення
Співголова ГІ "Права Справа" заявив, що донеччан в «ДНР» чекають тортури і підвали.
news-image

Дмитро Снєгирьов розповів, що терористи створили «Тимчасову комісію з питань сприяння у виявленні загроз державній безпеці, інтересам Донецької Народної Республіки та її жителів», передає «Єдність».

Про це він написав на своїй сторінці в фейсбуці.

За інформацією, мета створення цієї комісії - контроль за прибулими з України людьми.

"Зараз в ДНР повертаються багато людей з території України та інших місць. І в багатьох місцях відбуваються саботажі. Ми повинні працювати в цьому напрямку, протистояти агресії, яка спрямована проти нас", - заявив так званий «депутат народної ради» Андрій Мірошниченко.

На думку Снєгирьова, появу комісії спричинили події, що сталися в самопроголошеній республіці минулого тижня.

"Складно вірити в обіцянки «чесного суду» від сепаратистів. Досить згадати лишень, як «народні захисники» віджимали квартири та машини, а їхніх власників кидали у підвали, калічили або позбавляли життя.",- зазначив Снєгирьов.

За словами активіста, наразі в окупованому Луганську бойовики утримують в підвалах журналістку Марію Варфоломеєву, яку звинувачують у шпигунстві.

"Те, що ви не причетні до жодних актів агресії, перепоною для бандитів не стане. Під тортурами в катівнях НКВС ламалися і зводили поклеп на себе і друзів тисячі людей, а бойовики дуже поважають метод роботи своїх ідейних вчителів.",- підсумував активіст.