Політика
20 липня 2015
Ганна Герман вважає, що від України може залишитися одна Київська губернія
Екс-радник президента України Віктора Януковича Ганна Герман вважає, що над Україною нависла серйозна загроза втрати західних регіонів.
news-image

Якщо до влади не прийдуть врівноважені, спокійні люди, які будуть використовувати не зброю, а дипломатію, то Україну не врятувати, заявила екс-радник президента України Ганна Герман в інтерв'ю АіФ.ru, передає «Єдність».

Нам потрібно повернутися до традиційних інструментарієв демократії, до виборів без переворотів, до нормального відношення зі своїми сусідами. Інакше доведеться попрощатися зі своєю країною. Її розірвуть на шматки.

Бо якщо раніше ми говорили, що втратили Крим і можемо - Донбас, то тепер нависла загроза і над заходом України. Буковина, Закарпаття ... Це все може бути розірвано, і в нас залишиться Київська губернія. Мені б дуже не хотілося малювати цю перспективу, - сказала Герман.

За її словами, нова революційна команда не виправдала довіри і знищує країну.

Головна їхня помилка в тому, що головним інструментом для досягнення мети вони обрали ненависть.

Вони створили кишенькові армії, які тепер воюють один з одним за переділ майна і різних там нелегальних схем, і полум'я нестабільності розширюється вже на всю Україну. Повзуче кровопролиття.

Час і події переконують мене - в політиці потрібні люди з досвідом, люди, що відстоюють мирні шляхи розвитку країни. На таких людей вже є соціальне замовлення. Вони дуже скоро будуть гостро затребувані, - вважає колишній депутат "Партії регіонів".

Нагадаємо, у жовтні 2014 року Ганна Герман заявила, що більше ніколи не повернеться в політику. 

Читайте також: Українці хочуть повернення прем'єра-втікача