Інтернет
21 липня 2015
Facebook та Instagram відновили аккаунти Кисельова
Відновлення своїх сторінок Дмитро Кисельов назвав "продовженням гри в коти-миші".
news-image

Facebook відновив аккаунт російського телеведучого Дмитра Кисельова. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на прес-службу соціальної мережі, передає «Єдність».

У компанії заявили, що тимчасове блокування сторінки гендиректора інформагентства "Россия сегодня" було пов'язане з сумнівами щодо її достовірності.

У понеділок Instagram також розблокував аккаунт російського журналіста.

Нагадаємо, аккаунти Кисельова в Facebook і Instagram були заблоковані в суботу, 18 липня, через кілька годин після їх створення. За інформацією ЗМІ, відновлення своїх сторінок Дмитро Кисельов назвав "продовженням гри в коти-миші". Він заявив, що Facebook йому вже не цікавий, тому що у нього є сторінка "ВКонтакте".

Фейсбук продовжує грати в "коти-миші", хоча мені це вже не цікаво. Раптом відкрили мій аккаунт без всіляких підтверджень з мого боку. Невже стало соромно? Але я вже у ВК і щасливий. І всіх кличу сюди, - написав телеведучий на своїй сторінці у "ВКонтакте" в понеділок.
І Інстаграм сам собою відновився. А як же "ми не можемо відновлювати аккаунти за такого роду порушення"? - запитав він.

Раніше Кисельов повідомив, що адміністратори Facebook блокували його сторінку в соцмережі вже через кілька годин після створення. Також був видалений його аккаунт в мережі Instagram.

Читайте також: Кремлівський пропагандист Дмитро Кисельов "оселився" у ВКонтакте