Політика
21 липня 2015
Нардеп Лозовий: "Я сидітиму менше, ніж Шокін буде генпрокурором"
Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовой розповів, що був готовий до подання генпрокурором Шокіним на зняття з нього недоторканності.
news-image

Про це він повідомив у коментарі ТСН.ua, передає «Єдність».

Я знав, що це буде. Я не боюся ні внесення цого подання, ні голосування "за", ні тюрми. Якщо посадять, то сидітиму точно менше, ніж Шокін буде генпрокурором, а Порошенко - президентом. Це розправа над патріотами, це помста Радикальній партії за жорстку позицію по тому, що не можна здавати Донбас, що зараз робить Порошенко і його банда, - заявив Лозовой.

Крім того, нардеп наголосив на одному "дуже показовому моменті".

У Верховній Раді сидять стовпи режиму Януковича - Льовочкін, Бойко, Бакулін. 
На них ніяких подань немає. Але є подання вже на мене. І готують подання на Ігоря Мосейчука, Дмитра Лінька, Вячеслава Константіновського, Семена Семенченка, Андрія Денисенка, - розповів Лозовой.

Депутат повідомив, що подання проти нього обґрунтовано "сфабрикованою справою" про те, що він начебто побив селищного голову Коцюбинського.

Хоча селищний голова Коцюбинського безумовно заслужив, щоб його побили. Цей покидьок роздає направо і наліво землю забудовникам. Коцюбинське - це стройки. А для п'ятьох учасників АТО легендарної 72-ї бригади, які були рік на фронті без зарплати, на них землі немає, - додав Лозовий.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу Віктор Шокін спочатку повідомив, що Генпрокуратура просить ВР притягнути до відповідальності депутата з коаліції. Трохи пізніше з'явилася інформація, що цей депутат - це Андрій Лозовий з Радикальної партії Олега Ляшка, який збирав підписи у ВР щодо відставки Шокіна.

Читайте також: ГПУ хоче арештувати депутата Радикальної партії Лозового, - Ляшко