Події
24 липня 2015
Сьогодні вночі в столиці невідомий зі зброї стріляв у відділення банку
У Міністерстві внутрішніх справ України підтверджують інформацію про те, що сьогодні вночі в столиці невідомий зі зброї, попередньо гранатомета, стріляв у відділення банку.
news-image

Про це повідомляє прес-служба міліції, передає «Єдність».

Зазначається, що міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства. З'ясовуються всі обставини та мотиви скоєного.

Сьогодні близько 1 години ночі в чергову частину столичної міліції надійшло повідомлення про вибух біля одного з банківських відділень на вул. Смирнова-Ласточкіна. На місце події терміново були направлені наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь міліції, вибухотехніки", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що невідомий чоловік здійснив один постріл у приміщення банку. У результаті пошкоджено фасад будівлі та два пластикових вікна на третьому і четвертому поверхах. Постраждалих немає.

Вилучені предмети з місця події направлено на експертизу.

Зібрані відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання причетних до цього осіб.