Події
24 липня 2015
Бойовики знову обстріляли Станицю Луганську, є загиблі та поранені
В результаті обстрілу з РПГ-26 загинув військовий з 128-ї бригади ЗСУ, також був поранений в своєму подвір'ї місцевий житель 1951 року народження.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, за минулу добу поновилися інтенсивні обстріли Станиці Луганської.

Вночі населений пункт обстріляли бойовики з гранатометів, мінометів і великокаліберних кулеметів.

Поновлення обстрілів після нового раунду мінських переговорів говорить про те, що бойовиків не цікавить мирне вирішення конфлікту. Керуючись установками старшого брата вони продовжують руйнування інфраструктури Луганської області", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Втім, за словами нового губернатора, в нього є й хороша новина для жителів міста. Вчора у Станиці запрацювало проводове радіо. Він сказав, що місцеві жителі за підтримки керівництва Станично-Луганської військово-цивільної адміністрації провели дроти на місця масових скупчень людей - ринок і банк, встановили "радіо-дзвін". Так що відтепер у населеному пункті лунає українське радіо.

Читайте також: Новий губернатор Луганщини планує провести кадрові "чистки" в адміністрації