Війна
24 липня 2015
Снайперка із Сербії воює на Донбасі за російський народ і царя Миколу Романова (відео)
За словами дівчини, "кожний, хто проти Росії - її ворог".
news-image

Дівчина-снайпер із Сербії Багіра воює за «ДНР». Вона розповіла, що Донбас має бути тільки з Росією, передає  «Єдність» із посиланням на Четверту владу.

У Сербії Багіра - в списках терористів. На відео поруч з нею Деки - сербський снайпер, який воював за Донецький аеропорт та Дебальцеве.

За розповідями снайперки, вона воювала за Кіровське, Рідкодуб, Дебальцеве.

У Сербії я дивилася новини і бачила страждання нашого російського народу на Донбасі. Дуже мені було важко. Потім виникло таке відчуття, що потрібно кинути все і покласти своє життя за збереження російського народу. 
Ми прийшли сюди віддати данину нашого святому царю Миколі Романову, який вперше відправив своїх солдатів в Сербію і зберіг нашу сербську православну церкву. Якби не Росія, зараз не було б Сербії, - говорить Багіра.

За її словами, в Сербії дуже люблять Володимира Путіна і вся країна - за Росію.

Коли президент Володимир Путін приїхав до нас у Сербію, то люди розгорнули транспаранти «Путін, збережи Сербію»,«Ми - російський народ», - розповідає снайперка.
Це - братовбивча війна. Звичайно, все веде до Києва, до фашизму. Звичайно, це Америка зайшла. У мене є така інформація, якщо Сербія вступить до НАТО, то серби групами зайдуть в Україну, - говорить Багіра.
Кожен, хто проти Росії - мій ворог. Сербія любить Росію. Ми бачимо «ДНР» і «ЛНР» з Росією. Ми прийшли не заради грошей. Моя зарплата - 15 тисяч рублів. Ми прийшли зберегти землю заради православ'я і заради боргу перед Росією, - розповіла снайперка.
Читайте також: Бойовики-конкуренти: терористи викрали снайперів з іншого підрозділу