Суспільство
27 липня 2015
Савченко знаходиться в одиночній камері СІЗО в Ростовській області
Попередні слухання у справі відбудуться в Донецькому міському суді Ростовської області 30 липня.
news-image

Українська військовослужбовиця Надія Савченко знаходиться в одиночній камері одного з СІЗО Ростовської області, скарг на утримання або здоров'я не має. Про це повідомив голова обласної громадської спостережної комісії Леонід Петрашіс, передає «Єдність».

Міститься вона в одномісній камері, сама камера відповідає всім стандартам. Скарг у неї (Савченко) немає. Лікар її оглядав, психолог розмовляв. Цим (питанням розміщення) займався заступник начальника обласного главку ФСВП. Мені надали дані, фотографії та медичну довідку. Сьогодні я з нею особисто поспілкуюся , - сказав Петрашіс.

Він не уточнив, у якому саме СІЗО утримується Савченко. Проте, раніше її адвокати повідомляли, що їх підзахисна знаходиться в СІЗО в Новочеркаську (близько 30 км від Ростова-на- Дону).

Попередні слухання у справі відбудуться в Донецькому міському суді Ростовської області 30 липня. Захист вважає, що судовий процес триватиме в цілому не більше місяця.

Нагадаємо, з липня 2014 Савченко знаходиться в Росії під арештом за звинуваченням у пособництві вбивству російських журналістів Ігоря Корнелюка і Антона Волошина в Луганській області. Савченко своєї провини не визнає.

Читайте також: Савченко та Сенцов можуть перебувати в одному СІЗО