Київ
29 липня 2015
Вночі київські правоохоронці затримали злочинця за 15 хвилин після скоєння пограбування
Чоловік зірвав з шиї перехожої золотий ланцюжок.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, у Дарницькому районі столиці жінка, що працювала в одному із місцевих продовольчих магазинів, закінчила роботу близько 22.00 та поверталася додому, передає «Єдність».

За кілька метрів від будинку, де мешкала киянка, до неї підбіг незнайомець. Смикнувши з її шиї золотий ланцюжок, злодій втік.

Потерпіла набрала «102» і повідомила, що стала жертвою грабежу, назвала адресу і дочекалася приїзду слідчо-оперативної групи.

Правоохоронці відпрацювали прилеглу до вчинення кримінального правопорушення територію і затримали підозрюваного за 15 хвилин після вчиненого грабунку.

У кишені чоловіка працівники міліції виявили золоту прикрасу потерпілої.  

35-річний мешканець Черкаської області у скоєні пограбування зізнався. У ході слідства стало відомо, що це не перший грабіж на рахунку «ланцюжкового» злодія.

Ювелірну прикрасу вилучено та повернуто власниці.

Слідчим відділом Дарницького райуправління міліції Києва розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 КК України (грабіж). За вчинення даного правопорушення чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.