Події
30 липня 2015
Українські прикордонники хочуть перенести кордон ближче до анексованого Криму
Контрольний пункт в'їзду/виїзду "Чонгар" планують перенести ближче до адмінкордону з тимчасово окупованим Кримом.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це заявив помічник голови Державної прикордонної служби України-прес-секретар Олег Слободян.

У рамках робочої поїздки по підрозділах, які виконують завдання в зоні АТО, голова ДПСУ генерал-полковник Віктор Назаренко з раптовою перевіркою відвідав контрольний пункт в'їзду/виїзду "Чонгар", який знаходиться на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом. Голова служби здійснив перевірку готовності військовослужбовців до виконання завдань, заслухав доповідь керівництва про проблемні питання та перевірив готовність щодо перенесення контрольного пункту ближче до кордону", - зазначив Слободян.

За його словами, під час перевірки відразу ж був ліквідований ряд недоліків у роботі контрольних служб. За рахунок внесення експериментальних змін щодо організації технології пункту пропуску вдалося майже в 2 рази збільшити можливості контрольного пункту в'їзду та виїзду.

Крім того, під час робочого візиту на контрольний пункт Чонгар Назаренко вказав на ряд прорахунків в організації служби начальнику штабу Бердянського загону і відсторонив його від виконання обов'язків.

Читайте також: На Закарпатті контрабандисти за шість ящиків сигарет відправлені у військкомат для мобілізації