Україна
2 серпня 2015
Порошенко привітав воїнів та ветеранів ПДВ
Сьогодні українські десантники різних поколінь відзначають День Повітрянодесантних військ.
news-image

Президент України привітав особовий склад і ветеранів Повітряних Сил Збройних Сил України з нагоди професійного свята. Вітання розміщене на офіційному сайті Президента, передає «Єдність».

У складний для нашої країни час воїни Повітряних Сил продемонстрували вірність Українському народові, мужність і незламність, самовідданість та високий професіоналізм.

Активна авіаційна підтримка і надійне зенітне ракетне прикриття наших військ, ведення повітряної розвідки, перевезення особового складу та матеріальних засобів, санітарна евакуація і рішучі дії з оборони займаних рубежів пліч-о-пліч у взаємодії з підрозділами інших видів і родів військ - далеко не повний перелік завдань, які з гідністю виконують воїни Повітряних Сил, - наголосив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що  імена членів льотних екіпажів, військовослужбовців зведеного загону, військових частин і підрозділів Повітряних Сил, які віддали своє життя за мир в Україні стали прикладом героїзму та жертовності.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю бойових побратимів, які не повернулися з бойових вильотів, героїчно загинули, утримуючи позиції, та до кінця виконали свій обов’язок перед Україною, - написано у зверненні.

Президент подякував військовослужбовцям, ветеранам і працівникам Повітряних Сил Збройних Сил України за сумлінну службу Вітчизні та побажав "міцного здоров’я, мирного неба і непохитної віри у щасливе майбутнє нашої країни".