Легендарне весілля: як одружувався "голос" президента Росії (фото)
Олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка вийшла заміж за прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.
news-image

Тетяна Навка і Дмитро Пєсков тепер офіційно чоловік та дружина, передає «Єдність».

Весільну церемонію було вирішено святкувати у Сочі, оскільки наречена там мешкає останні кілька тижнів через участь у льодовому шоу «Кармен», в якому грає головну роль. Напередодні спортсменка запросила своїх друзів на виставу, таким чином відсвяткувала дівич-вечір.

Не зважаючи на те, що урочистість проходила під суворою таємницею, на свято було запрошено велику кількість зірок: Олексій Ягудін, Анна Семенович, Яна Рудковська, Дмитро Маліков, Євген Кафельников та багато інших.

 

За інформацією російських ЗМІ, усіх гостей було розселено у шикарному готелі «Батьківщина», колишньому будинку відпочинку Ради міністрів СРСР. До речі, заради молодят його вперше закрили від сторонніх відвідувачів.

Безпосереднє святкування відбулося на даху готелю у ресторані "Небеса". Ведучими заходу стали Дмитро Хрустальов і Катерина Варнава, а за музичний супровід відповідали Анжеліка Варум, Леонід Агутін і Валерій Меладзе.

Весільна сукня нареченої була від Валентина Юдашкіна, який підкреслив усі принади олімпійської чемпіонки. До речі, білявка мала не одне вбрання: для другого дня Навка підготувала ніжний простий наряд із завищеною талією.

За історією кохання олімпійської чемпіонки Тетяни Навки та «правої руки» президента Дмитра Пєскова в ЗМІ стежили, затамувавши подих. Особисте життя пари була в зоні підвищеної уваги, хоча обидва довго приховували свої стосунки. Влітку 2015 Навка вирішила, що настав час відкрити завісу таємничості і вперше відверто розповіла про стосунки з тоді ще майбутнім чоловіком. За словами фігуристки, вона дуже щаслива і живе в гармонії та любові.