Війна
4 серпня 2015
Нічний обстріл Авдіївки: люди залишились без світла і телефонного зв'язку
В результаті обстрілу бойовиками Авдіївка повністю знеструмлена. Під обстріли потрапили житлові квартали, школа і лікарня.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на "Сегодня".

Електроенергії немає у всьому місті. Почалися великі проблеми зі зв'язком. "МТС" і "Київстар"- лежать, абияк працює "Лайф". Власне скоро мобільні телефони і так розрядяться у всіх, і стануть просто марними, - кажуть жителі міста.

У той же час, в місті зафіксовано численне потрапляння снарядів у різних районах. Жителі в соцмережах повідомляють про безліч воронок у житлових масивах.

Після нічного обстрілу по вулиці Заводській воронки на дорозі, кілька обривів проводів, - відзначає місцевий житель Сергій.

Як розповів "Сегодня" секретар авдіївської міськради Артем Сабадаш, в результаті нічного обстрілу все місто знеструмлене.

Відновленням електроенергії на даний момент займаються енергетики. На щастя, сьогодні вночі прямих влучень в житлові будинки не було, хоча були обстріляні житлові райони, зафіксовано попадання снарядів біля школи і лікарні, - підкреслив Артем Сабадаш.

Нагадаємо, за даними Штабу військової операції, бойовики за ніч здійснили 109 обстрілів. Як і раніше найбільш напружена обстановка зберігається в районі Донецька.

Читайте також: Бойовики прицільно обстріляли житлові квартали в Авдіївці