Події
5 серпня 2015
У нічному клубі в Одесі пролунав вибух
В результаті вибуху в одному з барів на Лузанівці в Одесі ніхто не постраждав.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-секретаря одеського обласного управління МВС України Аллу Марченко, близько години ночі до міліції надійшло повідомленні про пожежу в одному з барів гідропарку "Лузанівка".

Оперативники на місці дізналися, що, за попередньою інформацією, причиною спалаху став непогашений мангал. Під час гасіння пожежі стався вибух газового балона. На щастя, ніхто не постраждав. В даний час проводяться слідчі заходи", - зазначила Марченко.

Відомо, що цієї ночі в "Лузанівці" знаходилися активісти "Ради громадської безпеки" та "Автомайдану". На своїй в сторінці в Facebook лідер "Ради громадської безпеки" опублікував фотографії, на яких він дає якісь свідчення співробітнику міліції.

У той же час, як повідомляється вранці в середу на сайті ГУ МВС України в Одеській області, вночі до чергової частини Суворовського райвідділу міліції Одеси надійшло телефонне повідомлення про те, що невстановлена ​​особа в проміжок часу між 22.00 і 00.20 скоїла підпал одного з барів, розташованих по Миколаївській дорозі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною другою статті 194 Кримінального кодексу України - "Умисне знищення або пошкодження майна".

Читайте також: В Одесі дуже жорстоко вбили охоронника місії Євросоюзу