Forbes назвав найбільш високооплачуваних кіноакторів світу
Перше місце в рейтингу зайняла "Залізна людина" - Роберт Дауні-молодший, дохід якого з 1 червня 2014 по 1 червня 2015 склав 80 мільйонів доларів.
news-image

Як повідомляє «Єдність» з посиланням на Lenta.ru, на другому місце в списку виявився уродженець Гонконгу Джекі Чан, його дохід оцінений в 50 мільйонів доларів.

На третьому місці - Вин Дизель з 47 мільйонами доларів, на четвертому - Бредлі Купер (41,5 мільйона), на п'ятому - Адам Сендлер (41000000), на шостому - Том Круз (40000000).

Сьоме місце розділили представники Боллівуду Амітабх Баччан і Салман Хан (по 33,5 мільйона доларів). На дев'ятому місці опинився ще один індійський актор Акшай Кумар, дохід якого оцінений в 32,5 мільйона доларів. Замикає першу десятку рейтингу Марк Уолберг з 32 мільйонами доларів.

Раніше в рейтинг Forbes включалися тільки ті іноземні актори, які працювали в Голлівуді. З цього року журнал змінив методологію і підрахував також доходи іноземних акторів, які не знімаються в американських фільмах.

Оцінки доходів засновані на даних соціологічної компанії Nielsen, а також сайтів Box Office Mojo і IMDB, що відстежують касові збори від кінопрокату. Крім того, при підрахунку враховувалися дані з інтерв'ю з агентами, менеджерами, адвокатами і самими зірками.

Читайте також: Найвідоміший голлівудський актор оголосив себе банкрутом