Принц Гаррі продає свій велосипед
Стартова ціна велосипеда, що належить 30-річному принцу, складає всього 240 доларів США.
news-image

Під час візиту до Нової Зеландії в травні цього року принц Гаррі обзавівся «золотим» велосипедом, інформує «Єдність».

Цей подарунок, вручну пофарбований членами армії студентів-волонтерів (Student Volunteer Army), він не зміг або не захотів забрати з собою до Великобританії.

Днями трофей був виставлений на продаж на аукціоні Trade Me. Стартова ціна на приналежний принцу велосипед складає всього 240 доларів США. На сайті вказано, що через погану погоду він не був використаний за призначенням, але спадкоємець престолу торкався до нього і навіть пробувати прокотитися.

Армія студентів-волонтерів (SVA) - громадський рух, що включає в себе близько 11 тисяч студентів, було організовано для усунення наслідків землетрусу, що стався в новозеландському місті Крайстчерч у 2010 році. Зараз вони займаються підготовкою людей до можливих нових природних катаклізмів, а також локальними проектами, такими як відновлення кинутих велосипедів для передачі їх людям, постраждалим від дій злодіїв.

Кошти, виручені від продажу «золотого» велосипеда будуть направлені до фонду допомоги жертвам тропічного циклону «Пем», який у березні цього року зруйнував або серйозно пошкодив близько 90 відсотків будинків і споруд у Вануату.