Стас П'єха пожалів своїх українських шанувальників
Співак прокоментував скасування своїх виступів у Одесі.
news-image

Співак Стас П'єха, чий концерт в Одесі був скасований, шкодує, що через політичну ситуацію страждають його українські шанувальники, розповіла РІА Новини прес-секретар виконавця Тетяна Іванова, передає «Єдність».
Раніше стало відомо, що Служба безпеки України (СБУ) і прикордонна служба відмовили у в'їзді на територію країни російському співаку Стасу П'єсі через його позицію щодо анексії Криму. Одеський клуб Itaka, в якому П'єха повинен був виступити з концертом, оголосив про скасування заходу "з організаційних причин".

Його Україна любить, він любить українського слухача, і гастролей у нього в Україні було багато. Стас П'єха шкодує, що через політичні чвари його українські шанувальники не зможуть його почути, - сказала співрозмовниця агентства.

Нагадаємо, у суботу Міністерство культури України оприлюднило "чорний список" діячів культури з РФ, які, на думку української влади, "створюють загрозу національній безпеці" країни. До списку увійшли: Олег Газманов, Йосип Кобзон, Йосип Пригожин, Іван Охлобистін, Микола Расторгуєв, Михайло Пореченков, Михайло Боярський, Григорій Лєпс, Сергій Безруков, Жерар Депардьє та інші.

Читайте також: Мінкультури складає "чорний список" російських артистів