Валентин Гафт: "Цікавіше опинитися у "чорному списку" української влади"
Актор прокоментував рішення Мінкульта України про створення так званого «білого списку» діячів культури.
news-image

Російський актор Валентин Гафт у інтерв'ю "Комсомольській правді" спростував чутки про те, що вірші, які з'явилися в інтернеті, написав саме він, передає «Єдність».
Нагадаємо, у віршах дається різка оцінка російській владі і народу, якому ЗМІ «роблять ін'єкції Останкінської голкою».

Вчора сусідка каже мені: «Читали Ваші вірші в Інтернеті, як Ви даєте всім по мізках!».

Які вірші ?! -запитав я. Заглянув в Інтернет і сторопів. Під моїм прізвищем друкують мерзенні вірші.

Не хочеться виправдовуватися, але набридло. Якийсь мерзотник або мерзавка пише гидоту про нашу країну, про людей. Обиватель це читає і не хоче сильно вникати і розбиратися.

Тому через "Комсомолку" хочу звернутися до всіх: не читайте цю гидоту, яку мені приписують. До Валентина Гафта вона не має відношення. Я не слухаю виступи, де потворно говорять про нашого президента. Це не сміливість, а руйнування. Не можна таврувати країну, в якій ти живеш, в якій працюєш. Це непристойно, неінтелігентно, - сказав Валентин Гафт.

Актор прокоментував також так званий «білий список» російських артистів, що оприлюднило Міністерство культури України.

Я - в «білому списку», яке щастя! Нехай навіть у мене вільний в'їзд в Україну, я не збираюся туди їхати. Вже краще відправте мене в «чорний список». У цьому списку сьогодні опинитися цікавіше.

Я противник жахливої, нещадної війни, яка йде в Україні. Те, що зараз відбувається між Україною і Росією, - це знищення нашого майбутнього. Важко буде повернутися до того часу, коли ми один одним захоплювалися. Це прикро. Тим більше, що український народ і культура приголомшливої ​​краси. Як співають на Україні, як відчувають музику! - поділився думками актор.

Читайте також: Стас П'єха пожалів своїх українських шанувальників