Події
16 серпня 2015
Росіянин поцупив гаманець у кабінеті київського чиновника
Громадянин Російської Федерації скоїв крадіжку в одному з кабінетів Управління охорони здоров’я (УОЗ), що у Святошинському районі Києва.
news-image

У коридорі Управління охорони здоров'я Святошинського району  столиці  один з працівників побачив невідомого чоловіка, який швидко прямував до виходу. Зайшовши до свого кабінету, службовець виявив відсутність гаманця, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС в м. Києві.

Не гаючи часу, чиновник зателефонував старшому дільничному Володимиру Литвинцю  і описав прикмети  зловмисника.

Наш кабінет знаходиться за рогом будівлі УОЗ, то ж ми з колегою відразу вибігли на вулицю і побачили, як між будинками майнула чоловіча постать , - розповідає начальник сектору ДІМ Святошинського райуправління міліції Руслан Цевелідзе.

Злодій біг в сторону дитячого садочка. Біля території дитячого закладу на той час проходив один з  бійців  батальйону  міліції спеціального призначення«Київ-1».

Тож зловмисник потрапив у справжнє оточення і був затриманий. Викрадений гаманець  з 575 гривнями  у нього  вилучено.

Крадія доставили до райуправління, де встановили його особу. 51-річний раніше  судимий  громадянин  Росії каже,  що спершу приїхав до Полтавськоїо бласті, а потім дістався Києва. Слідчим відділом відносно затриманого розпочато кримінальне провадженняза ч.3 ст. 185 КК  України  «Крадіжка». До рішення суду чоловік буде знаходитися під вартою. 

Читайте також: Два одесити, залицяючись до дівчини, обікрали її