Учені винайшли чоловічі труси із захистом від Wi-Fi, що рятуватимуть від безпліддя
Спеціальні труси затримують 99,9% електромагнітних випромінювань.
news-image

Британські вчені винайшли чоловічі труси, які захищають дітородні органи від шкідливих випромінювань, зокрема від Wi-Fi. Вони пошиті з бавовняної тканини, яка на 20% складається зі срібних ниток. За їхніми словами, така білизна здатна вберегти від безпліддя, передає  «Єдність» із посиланням на Кореспондент.

Спеціальні труси затримують 99,9% електромагнітних випромінювань, що видаються мобільними телефонами і ноутбуками, особливо від підключених до бездротової мережі Wi-Fi, які впливають на активність сперматозоїдів.

За словами фахівців, "захисна" білизна позитивним чином позначається на якості сперми. Свої твердження група дослідників підкріпила досвідом. Вони проаналізували стан 1492 зразків сперми чоловіків і з'ясували, що екземпляри, які зазнали впливу електромагнітного випромінювання мобільного телефону, істотно погіршували свою якість.

Кількість сперматозоїдів в них знижувалася на 8,1%, а їх рухливість - на 9,1%. Окрім того, учені запевняють, що негативний ефект виникає вже після 4 год. "опромінення" сперми електромагнітним випромінюванням.

Вони наполягають на тому, щоб чоловіки перестали носити смартфони в передніх кишенях брюк і не ставили ноутбук на коліна під час роботи.

Зазначимо, що ВООЗ давно класифікувала випромінювання, що випускається мобільними телефонами, як канцероген - потенційну причину злоякісних утворень.

Читайте також: Спецслужби США повідомили, що за допомогою Wi-Fi навчилися «бачити» крізь стіни