Події
20 серпня 2015
Медики не врятували життя 8-річного українця, який потонув у турецькому готелі
Сьогодні о 3-й годині ночі турецькі медики констатували смерть 8-мирічного Богдана, який з 12 днів перебував у стані коми.
news-image

Як повідомляє «Єдність», із посиланням на уповноваженого президента України з прав дитини Миколу Кулебу, напередодні лікарі спробували транспортувати дитину до України, але стан Богдана різко погіршився.

Восьмирічний хлопчик перебував у лікарні зовсім один, без батьків та близьких.

Сім'я із невеликого села Дніпропетровської області довго збирала гроші, щоб Богдан із мамою поїхали на довгоочікуваний відпочинок до Туреччини. Проте, вже в перший день сталось горе. Мати залишала дитину на якийсь час, а згодом хлопчину знайшли без свідомості в басейні. Зупинка серця. Лікарі зробили все можливе, проте не змогли вивести дитину із стану коми", - написав Кулеба.
Три тижні малий лежав без свідомості на штучній вентиляції легень. Жінці представники страхової компанії повідомили, що надалі оплачувати її проживання в Туреччині ніхто не буде і якщо вона не поїде, то її депортують і взагалі - немає потреби в її подальшому перебуванні поруч з дитиною, оскільки вона нічим не допоможе".

Зараз, за словами представника президента, вирішується питання репатріації тіла. 

Читайте також: На Майдані сталась сутичка між українськими та польськими фанатами, є потерпілі