Україна
21 серпня 2015
"Я одесит, я українець, я грузин, я європеєць",- Саакашвілі
Губернатор Одещини впевнений, що українці повинні "порвати зачароване коло історії".
news-image

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Єдність».

За словами політика, досі не збулися мрії та надії мільйонів людей, які віддали свої життя за вільну та незалежну Україну протягом всієї історії.

"Тому що, як показали останні 24 роки, в Україні, як і в Грузії чи в будь-якій іншій загарбаній країні, незалежність, що реалізована наполовину і обмежений суверенітет не є стійкими.",- вважає політик.

На думку Михайла Саакашвілі, незалежність України лише ілюзію, створена для того, щоб підтримувати нас в поневільному стані.

"Правда досить проста: або ви вільні, або – ні. І бути вільним, як нація, значить набагато більше, ніж місце в ООН.",- наголосив Саакашвілі.

За словами губернатора, невгасима спрага волі українського народу призвела до двох революцій за останнє десятиріччя. Саакашвілі впевнений, що українцям просто не можна програти й другу революцію, адже тоді країна втратить все.

"Ми повинні прорвати зачароване коло історії, коли майже кожна героїчна спроба, загальне повстання закінчувалося смертю і вигнанням героїв і перемагала чергова імперія.",- підкреслив політик.