Київ
25 серпня 2015
У Києві на дитячому майданчику знайдена граната
Подія трапилася у Дніпровському районі столиці.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, жінка повідомила правоохоронцям про те, що у траві на прибудинковій території її син знайшов предмет схожий на бойову гранату, передає «Єдність».

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група Дніпровського райуправління міліції та фахівці вибухотехнічної служби.

Заявниця розповіла: вони із сином вийшли на вечірню прогулянку. Спочатку хлопчик грався на дитячому майданчику у дворі, а пізніше повідомив, що у траві побачив гранату. Місце небезпечної знахідки хлопчик відразу показав мамі.

Вибухотехніки оглянули схожий на бойову гранату предмет і розрядили його. Корпус і запал направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в м. Києві, - повідомляє прес-служба.

Слідчим відділом Дніпровського РУ відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За даним фактом проводиться подальша перевірка. 

Читайте також: У квартирі киянина правоохоронці вилучили наркотиків більш як на 100 тисяч гривень (фото, відео)