Події
26 серпня 2015
Пожежу у Бучі гасили 84 вогнеборця - ДСНС
Жертв та постраджалих немає.
news-image

Як повідомили сьогодні у прес-службі ДСНС, 25 серпня, о 14 год. 09 хв. до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу на території «Науково-дослідного інституту склопластиків та волокна» за адресою: м. Буча, вул. Тарасівська, 32, передає «Єдність».

Після прибуття до місця пожежі було встановлено, що на території інституту сталося загорання легкозаймистих речовин у цистернах різних ємностей.  

О 17 год. 11 хв. пожежу було локалізовано. На місці пожежі працювала  оперативна група, 84 чоловіка особового складу та 19 одиниць техніки.  

О 20:17 пожежу ліквідовано. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося не допустити поширення вогню на значну територію. Жертв та постраджалих немає.  

Станом на 8:00 26 серпня здійснюється спостередження та контроль за пожежною обстановкою. На місці пожежі чергують 18 чоловік особового складу та 4 одиниць техніки.  

Спеціалістами Держсанепідслужби здійснюється моніторинг забруднення атмосферного повітря: шкідливих та небезпечних домішок у повітрі не зафіксовано.

Читайте також: Пожежа у Бучі: над містом - стовп диму (фото)