Світ
26 серпня 2015
У Гондурасі вагітна дівчина ожила в труні через добу (відео)
Зараз лікарі дотримуються версії, що первісна втрата свідомості сталася через сильний переляк, який і привів до тимчасової зупинки серця.
news-image

У Гондурасі 16-річна вагітна дівчина отямилася через добу після свого похорону. Проте дівчина померла, поки її намагалися витягти з могили. Про це повідомляє The Telegraph, передає «Єдність».

Нейсі Перез перебувала на третьому місяці вагітності. Одного разу вночі вона вийшла у вуличний туалет, де у неї стався напад. Рідні виявили її з піною біля рота і без свідомості. Сім'я Нейсі вирішила, що вона одержима. Після цього священик спробував вигнати з дівчини бісів, проте після закінчення обряду екзорцизму вона перестала подавати ознаки життя.

Вагітна Нейсі була доставлена ​​в лікарню, де медики констатували її смерть. Дівчина була похована у весільній сукні, оскільки вийшла заміж кілька місяців тому.

На наступний день після похорону її чоловік Руді Гонзалес прийшов до могили. Він почув стукіт і приглушені крики з гробу і підняв тривогу. Коли рідні Нейсі розкрили труну, вона була вже без свідомості. Дівчина була знову доставлена в лікарню, але реанімувати її не вдалося.

Наголошується, що на руках Нейсі були виявлені рани, які вона отримала, намагаючись вибратися. За словами родичів, коли труну розкрили її тіло було ще теплим. Зараз лікарі дотримуються версії, що первісна втрата свідомості сталася через сильний переляк, який і привів до тимчасової зупинки серця.