Київ
27 серпня 2015
У міліції прокоментували нічний вибух біля відділення банку
У результаті пошкоджено вхідні двері банківського відділення, вікна на першому, другому та третьому поверхах будинку.
news-image

Сьогодні о третій годині ночі пролунав вибух біля одного із банківських відділень на проспекті Перемоги, передає  «Єдність» із посиланням на ГУМВС України в м.Києві.

За викликом негайно виїхали правоохоронці та працівники охоронної фірми. Експерти-вибухотехніки ретельно оглянули територію з метою виявлення ймовірних вибухових предметів, а після цього розпочали огляд місця події. У результаті вилучили об’єкти на дослідження для встановлення параметрів вибухового пристрою та механізму дії.

Міліціонери опитали чимало людей, ретельно збираючи інформацію про вчинене правопорушення. Окрім того, на будівлі встановлені камери відеонагляду, зображення із яких буде вилучено та долучено до матеріалів кримінального провадження, - повідомляє прес-служба.

Вибухом пошкоджені вхідні зовнішні двері та вітринне скло банківської установи. Окрім того, пошкоджене скло у вікнах мешканців другого та третього поверхів, які розташовані над входом у фінансову установу.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 258 (Терористичний акт) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться досудове розслідування. 

Як писала «Єдність», за словами свідків, невідомий у балаклаві підійшов до дверей відділення "Сбербанку Росії", залишив пакет і втік. Після цього пакет вибухнув.

Читайте також: У Києві невідомі розтрощили відділення "Сбербанку Росії"